Ilse Diana Adams

 

Naam Ilse Diana Adams
Website

-

   
Organisatie  
Organisatie- en formatiestructuur

Aantal leden: 6 personen

Organisatietype Overige
Financiering -
Branche Informatievoorziening
Werkgebied Nationaal (Amsterdam)
   
Strategie Goed vergaderen met elkaar, strategieën aanleren ook aan de kinderen van jongs af, bepaalde zaken aanleren en dat ze gelijkwaardig zijn. Onze mensen hebben nog last van het indoctrinatie/slavernij syndroom.
Uitgangspunten strategie African centred perspectief
   
Activiteiten  
Hoofdactiviteit Herdenking, Racismebestrijding en Educatie
Actiegerichte activiteiten Demonstraties, protestbijeenkomsten, lezingen, workshops en workshops
   
Doelgroep Mensen van Afrikaanse afkomst.
   
Missie, visie en doelstellingen  
Missie Dat wij bepaalde woorden/ benamingen dat wij als afro-gemeenschap van de witteman opgelegd hebben gekregen collectief aan werken om dit weg te krijgen dat de volgende generatie dit woord op den duur niet kent, laat staan mee geassocieerd te worden. En niet alleen in Nederland, maar overal waar mensen van Afrikaanse afkomst zijn en hun kroos.
Visie Dat wij als gelijkwaardig worden gezien. zonder dat er opmerkingen worden gemaakt zogenaamd als grap. Ook naar onze kinderen toe en dat men onze kinderen niet in bepaalde beroepenrichtingen stuurt. Ze moeten hun droom kunnen verwezenlijken. Zoals elk andere ras. Is een kind bv. zwak in een vak, dan met ondersteuning en dat niet gebruiken als excuus Truus om je op een lager niveau te zetten, bv. het vmbo en daar is niks mist mee, is ook school, maar wel voor degene die daar thuis horen En dit gebeurt vaak, genoeg bewijzen hiervan.
Doelstelling(en) & speerpunten

Dat onze kinderen worden begeleid naar betere banen op de arbeidsmarkt, om daarbinnen dat racisme te doorbreken, en dat ze hun eigen rolmodel gaan zien.

   
Projecten

Op het gebied van racismebestrijding: tegen zwarte piet.